Què estalvia un peató o un ciclista manacorí cada any en benzina?

Una xifra que puja encara més amb l’encariment dels carburants els darrers mesos

 

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha fet càlculs del que pot estalviar, cada any, un peató o un ciclista que no utilitzi el cotxe o la furgoneta per desplaçar-se d’un lloc a un altre cada dia dins el nucli urbà de la ciutat: fins a 1.200 euros en combustible. “Una xifra que amb l’encariment del 40% dels carburants els darrers mesos, podria pujar perfectament fins els 1.700 euros”, recorda el regidor de l’àrea, Sebastià Llodrà. Una reflexió interessant per conscienciar sobre l’ús del transport net.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad