Les confraries recapten 3.000 euros per a la manutenció per 70 ucraïnesos

La imatge

 

Gràcies a la solidaritat de moltes famílies i a la iniciativa de la Confraria del Carme de Porto Cristo amb col·laboració amb l’Associació de Confraries de Manacor s’han aconseguit recaptar fins ara 6.000 quilos d’aliments i productes de primera necessitat pels damnificats i refugiats conseqüència de la invasió russa d’Ucraïna.

També han reunit 3.000 euros per ajudar a sufragar les despeses de manutenció per a 70 ucraïnesos que viatjaren en bus fins a Barcelona, la majoria dones i infants, amb l’esperança d’arribar a un lloc on poder trobar una vida tranquil·la lluny de les bombes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad