Les confraries recapten 3.000 euros per a la manutenció per 70 ucraïnesos

La imatge

 

Gràcies a la solidaritat de moltes famílies i a la iniciativa de la Confraria del Carme de Porto Cristo amb col·laboració amb l’Associació de Confraries de Manacor s’han aconseguit recaptar fins ara 6.000 quilos d’aliments i productes de primera necessitat pels damnificats i refugiats conseqüència de la invasió russa d’Ucraïna.

També han reunit 3.000 euros per ajudar a sufragar les despeses de manutenció per a 70 ucraïnesos que viatjaren en bus fins a Barcelona, la majoria dones i infants, amb l’esperança d’arribar a un lloc on poder trobar una vida tranquil·la lluny de les bombes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad