El manacorí Michael Alonso torna a la càrrega amb el seu segon clip

El vídeo

 

Després de l’èxit de la bachata ‘Infiel’, el cantant manacorí Michael Alonso ha tornat aquesta setmana a la càrrega amb un nou videoclip. Ara es tracta de la cançó ‘Gata gostosa’ “una mescla de merengue-pop, a l’estil d’Ana Mena, per poder ballar durant la primavera”, segons paraules del propi Alonso.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad