Dificultats tècniques retarden els aparcaments d’alta rotació del centre

Dificultats amb el nou programa que s’ha d’instal·lar als parquímetres de la plaça de ses Verdures, el carrer Príncep, la part de dalt del carrer de n’Olesa, la plaça Arquitecte Bennassar (davall del campanar) i el carrer Rector Caldentey, ha impossibilitat que aquesta passada setmana es comencessin a pintar les línies color magenta que marcaran les noves places d’aparcaments d’alta rotació del centre de Manacor.

“Tots els parquímetres nous ja estan plenament operatius, però amb aquests encara no hem trobat la manera perquè el programa especial que duen quedi instal·lat de manera correcte”, explica la presidenta de la SAM (empresa municipal que s’encarrega de les places ORA i subterrànies) Cristina Capó.

Cosa que ha fet que encara no es puguin activar les 40 places de característiques especials, i pensades per augmentar la rotació de vehicles, agilitzar el trànsit i evitar que un mateix vehicle estigui més d’una hora ocupant una mateixa plaça.

Aquests nous aparcaments de color lila tendran un preu de només 10 cèntims la hora, amb la perculiaritat però, que qui hi aparqui només hi podrà estar això, 60 minuts, i després se n’haurà d’anar sense possibilitat de poder renovar el tiquet.

Notícies relacionades:

Comença la instal·lació dels nous parquímetres intel·ligents

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad