Tota una finca manacorina a la venda

La imatge

 

La finca inacabada de l’avinguda des Tren de Manacor està a la venda. De quatre pisos d’altura i una estructura que no ha variat des de fa vint anys, les restriccions constructives del nou Pla General per a determinades finques i les distintes crisis econòmiques han fet que finalment els propietaris hagin decidit col·locar el rètol de ‘es ven’ a la seva façana, a la vista de tothom.

Una finca que va ser alçada damunt del que era la merceria de Ca n’Amador i que la família de l’exbatle de Manacor, Antoni Pastor, va vendre a les conegudes famílies Pallicer, Mascaró i Ballester quan encara no havia començat el segle XXI.

Notícies relacionades:

Manacor té més de 80 finques i bucs sense acabar

80 edificis irregulars evitaran la demolició si passen a ser de protecció oficial

“El nou PGOU condemna el centre històric i empobreix els manacorins”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad