Portes obertes aquest dissabte per conèixer els estudis de l’IES Mossèn Alcover

L’històric Institut Mossèn Alcover celebra, aquest dissabte 26 de març, una jornada de portes obertes per a tots aquells joves i famílies que vulguin conèixer els estudis que s’hi imparteixen. De les 9,30 a les 11h serà torn pels futurs alumnes d’ESO i de les 11 fins a les 12,30h pels interessats en el Batxillerat i Cicles Formatius. Des de batxillerat d’Arts, Social i Humanitats i de Ciències, fins a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com de Formació Professional Bàsica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad