Portes obertes aquest dissabte per conèixer els estudis de l’IES Mossèn Alcover

L’històric Institut Mossèn Alcover celebra, aquest dissabte 26 de març, una jornada de portes obertes per a tots aquells joves i famílies que vulguin conèixer els estudis que s’hi imparteixen. De les 9,30 a les 11h serà torn pels futurs alumnes d’ESO i de les 11 fins a les 12,30h pels interessats en el Batxillerat i Cicles Formatius. Des de batxillerat d’Arts, Social i Humanitats i de Ciències, fins a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com de Formació Professional Bàsica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad