Malestar entre professors de l’IES Manacor pel bloqueig d’una de les sortides

Cosa que ha provocat embossos que no han estat matèria de debat entre la direcció del centre i l’Ajuntament

 

Els embossos provocats durant les darreres setmanes pel bloqueig d’un dels sentits de sortida de l’IES Manacor cap a la Ronda de Felanitx, han provocat nombrosos comentaris i queixes tant docents, com ciutadanes i polítiques.

I és que la Policia Local considera la intersecció entre el camí de Son Fangos i la ronda de Felanitx, un dels punts conflictius pel trànsit rodat, sobretot a l’hora de sortida d’alumnes i professors de l’institut de secundària i Formació Professional (el més gran de Balears amb 1.300 alumnes). Per això fa unes setmanes i sense decret previ va tancar el sentit d’incorporació a l’esquerra en sentit Palma, cosa que obliga a tots els vehicles a girar forçadament a la dreta i continuar fins a la rotonda de la benzinera per tornan enrere.

Una qüestió que ha provocat ja repetits embossos i col·lapses en distintes direccions i que també dificulten l’arribada de cotxes que entren des de la carretera de Felanitx. Durant el darrer ple municipal, i a pregunta del Partit Popular, el regidor de Policia, Joan Gaià, va defensar els agents explicant que si ells ho consideraven necessari s’havia de fer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad