Malestar entre professors de l’IES Manacor pel bloqueig d’una de les sortides

Cosa que ha provocat embossos que no han estat matèria de debat entre la direcció del centre i l’Ajuntament

 

Els embossos provocats durant les darreres setmanes pel bloqueig d’un dels sentits de sortida de l’IES Manacor cap a la Ronda de Felanitx, han provocat nombrosos comentaris i queixes tant docents, com ciutadanes i polítiques.

I és que la Policia Local considera la intersecció entre el camí de Son Fangos i la ronda de Felanitx, un dels punts conflictius pel trànsit rodat, sobretot a l’hora de sortida d’alumnes i professors de l’institut de secundària i Formació Professional (el més gran de Balears amb 1.300 alumnes). Per això fa unes setmanes i sense decret previ va tancar el sentit d’incorporació a l’esquerra en sentit Palma, cosa que obliga a tots els vehicles a girar forçadament a la dreta i continuar fins a la rotonda de la benzinera per tornan enrere.

Una qüestió que ha provocat ja repetits embossos i col·lapses en distintes direccions i que també dificulten l’arribada de cotxes que entren des de la carretera de Felanitx. Durant el darrer ple municipal, i a pregunta del Partit Popular, el regidor de Policia, Joan Gaià, va defensar els agents explicant que si ells ho consideraven necessari s’havia de fer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad