Arrenca el cicle municipal de formació per millorar les competències professionals

La imatge

 

El Servei d’Ocupació de Manacor (SOM Manacor) de l’Ajuntament ha organitzat i impulsat el programa formatiu ‘Ara és la teva’, amb programació des del març fins a final d’any. El cicle està conformat per diferents cursos de dues hores orientats a persones desocupades, però també persones que ja tenen feina i emprenedors que volen millorar les seves aptituds i capacitats professionals.

Els cursos combinaran la presencialitat amb la modalitat en línia. La programació fins al mes de juny es pot consultar a https://www.sommanacor.cat/portfolio-item/formacio/#capsules L’assistència als cursos és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El Servei d’Ocupació de Manacor compta amb diverses entitats especialitzades en la formació per dur a terme ‘Ara és la teva’. Així, Secot s’encarrega de la formació per a emprenedors i impartirà els següents cursos: Introducció al Canvas. Generació de Models de negoci; Com elaborar un pla d’empresa; Màrqueting amb pocs recursos; Aspectes jurídics i fiscals de l’empresa; Habilitats empresarials; i Estudi de Mercat, estratègia digital. D’altra banda, l’entitat Cibervoluntarios imparteix els cursos adreçats a persones a la recerca d’ocupació, com ara: Curs de recerca d’ocupació; Com sobreviure a una entrevista de feina; i Administració electrònica. Així mateix, Cibervoluntarios també impartirà el taller Dona TIC. Finalment, durant els mesos d’abril i maig, Ana Seijo conduirà el programa Llançadora per a emprenedors.

‘Ara és la teva’ ha arrencat aquest dimecres a l’Espai Na Camel·la amb la sessió ‘Introducció al Canvas. Generació de models de negoci’, impartit per l’entitat Secot i dirigit a persones emprenedores. La delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, ha assistit a la sessió inaugural del cicle, on ha explicat que l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament “ha dissenyat un calendari de formació contínua, gratuïta i de qualitat, en petites píndoles de 2 hores per millorar les competències de persones en recerca de feina. Per una altra banda, oferim una programació formativa a persones emprenedores orientada a la posada en marxa de la seva idea de negoci”. Així mateix, ha agraït la col·laboració de Secot i Cibervoluntarios, que fan possible la impartició de la gran majoria dels cursos.

Per a més informació sobre els cursos, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina del SOM Manacor (carrer Major, 22), a desenvolupamentlocal@manacor.org o al 672608455.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad