Una novel·la històrica basada en arxius desclassificats de la KGB, demà a s’Agrícola

La sala d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor serà el lloc de presentació demà dijous a partir de les 20,30h. del llibre ‘Rojo atardecer en Kabul’, d’Oscar Ferre, una novel·la històrica treta al mercat per Purpurina Editorial, de la serverina Marga Serrano i prologada per Manuel Aguilera, Doctor en Història.

‘Rojo atardecer en Kabul’ és la primera publicació de l´autor Oscar Ferre (Palma de Mallorca, 1978), apassionat de la història i la geografia  tant a nivell local com internacional. La publicació transcorre durant els preparatius de la invasió soviètica de Afganistan de 1979 i està basada en arxius desclassificats de la KGB.  

El pròleg, escrit per Manuel Aguilera, Doctor en Història, destaca que “la novel·la recull fonts històriques com l´arxiu Mitrokhin per dibuixar una història humana en un context tan interessant i desconegut com la invasió soviètica d’Afganistán en 1979. En aquest cas, la ficció s´ha emprat com un pont per a transmetre la veritat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad