Una novel·la històrica basada en arxius desclassificats de la KGB, demà a s’Agrícola

La sala d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor serà el lloc de presentació demà dijous a partir de les 20,30h. del llibre ‘Rojo atardecer en Kabul’, d’Oscar Ferre, una novel·la històrica treta al mercat per Purpurina Editorial, de la serverina Marga Serrano i prologada per Manuel Aguilera, Doctor en Història.

‘Rojo atardecer en Kabul’ és la primera publicació de l´autor Oscar Ferre (Palma de Mallorca, 1978), apassionat de la història i la geografia  tant a nivell local com internacional. La publicació transcorre durant els preparatius de la invasió soviètica de Afganistan de 1979 i està basada en arxius desclassificats de la KGB.  

El pròleg, escrit per Manuel Aguilera, Doctor en Història, destaca que “la novel·la recull fonts històriques com l´arxiu Mitrokhin per dibuixar una història humana en un context tan interessant i desconegut com la invasió soviètica d’Afganistán en 1979. En aquest cas, la ficció s´ha emprat com un pont per a transmetre la veritat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad