La Policia sanciona quatre tendes de Manacor per vendre aliments en mal estat

Agents de la Policia Nacional a Manacor han fet diverses inspeccions en establiments per controlar la idoneïtat dels aliments, els papers en regla o per si es vulneren els drets dels treballadors.

Divendres passat, el subgrup operatiu d’Estrangers de la Comissaria Local de Policia Nacional de Manacor, que té entre altres funcions la de la prevenció, detecció i persecució de les situacions d’explotació laboral a ciutadans forans, van fer un operatiu coordinat en col·laboració amb la Policia Local de Manacor, amb la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, així com amb la Inspecció Sanitària, Servei de Seguretat Alimentària, a fi de controlar que als establiments de la comarca de Manacor es compleixi la Normativa Laboral i Sanitària.

Quatre dels cinc locals inspeccionats, van ser proposats per a sanció pel servei de Sanitat

Fruit de l’operatiu es va procedir a la materialització d’una sèrie d’inspeccions en establiments d’alimentació a la localitat de Manacor, revisant-ne un total de cinc locals, dels quals quatre van ser proposats per a sanció pel servei de Sanitat, i ja s’ha procedit a la destrucció de aliments en descomposició que es trobaven a la venda. Així mateix, es van aixecar diverses sancions per part de la Policia Local ja que aquests no tenien la seva documentació reglamentària en vigor.

També la Inspecció de Treball va iniciar gestions sobre els cinc establiments per determinar si les contractacions de tots els seus empleats estaven complint la legislació.

Cal destacar que com que aquest dispositiu conjunt ha donat uns bons resultats, es continuaran realitzant noves fases d’inspeccions per intentar erradicar amb aquest tipus d’activitats al municipi que poden perjudicar la salut dels consumidors i els drets dels treballadors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad