Les tendes i locals des Pou Fondo tornaran a obrir dos dies per vendre llibres

‘La Vila del Llibre’ és el títol de la fira organitzada a Manacor pel cap de entre el 10 i el 12 de juny. Una cita literària d’editorials de territoris de cultura catalana que pretén reobrir tendes, comerços o cinemes tancats de carrers com es Pou Fondo, Jaume II, Pare Andreu Fernàndez o la plaça de ses Verdures. Zones que pateixen símptomes de degradació a les quals el poble i les administracions han donat l’esquena les darreres dècades.

Una oportunitat única per tornar a entrar a establiments emblemàtics com l’antic Goya, el darrer cinema de barri que va tenir la ciutat i que va tancar a l’octubre de l’any 2000 o locals que tornaran records a tots aquells manacorins que viviren es Pou Fondo com un autèntic carrer comercial abans de l’abandó. Està previst que cada un (encara s’hi fa feina per definir quins seran) rebi el nom d’un escriptor o estudiós de la ciutat i, per tant, tengui llibres d’una tematica afí com la història, la poesia o la prosa. Cosa que també inclourà presentacions o tallers.

A la presentació de la iniciativa realitzada a l’Institució Alcover, organitzada per la xarxa catalana Viles del Llibre i representada a Manacor per l’actor Toni Gomila com a motor visible, hi han assistit representants de l’Ajuntament i del Consell de Mallorca com el batle Miquel Oliver, el regidor de Cultura Mateu Marcé o la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad