Detingut per bigàmia en casar-se dues vegades per aconseguir els papers

Agents de la Policia Nacional a l’aeroport de Madrid-Barajas, han procedit a la detenció d’un ciutadà d’origen dominicà, sobre el qual constava una ordre de cerca, detenció i personació per una investigació realitzada pel subgrup operatiu d’Estrangers de la Comissaria de Policia Nacional a Manacor, per presumptes delictes de matrimoni il·legal (bigamia), falsedat documental i apropiació indeguda.

El detingut va ser condemnat a Espanya per tràfic de drogues i se li va imposar, en altres sancions, l’expulsió del territori nacional i una prohibició d’entrada al territori espanyol per un període de 10 anys, a més de fer efectiva l’expulsió.

Aquest individu per poder trencar la prohibició esmentada i obtenint documentació fraudulenta, va procedir a casar-se, utilitzant una identitat falsa, amb una ciutadana espanyola a l’ambaixada d’Espanya a República Dominicana, amb l’objecte d’obtenir un permís de residència comunitària a Espanya.

Utilitzant aquesta identitat, va realitzar múltiples viatges a Espanya, així com va estar residint al país per llargs períodes de temps sense ser detectat, deixant la relació passat un temps.

Es va casar una segona vegada per aconseguir de nou el permís de residència

Quan aquest permís de residència el va caducar, va tornar a casar-se amb una altra ciutadana espanyola davant l’ambaixada d’Espanya a la República Dominicana, amb la seva veritable identitat amb l’objecte de tornar a obtenir un nou permís de residència de règim comunitari, tenint dos matrimonis en vigor.

Va utilitzar en les dues ocasions documentació falsa, així com també es va apropiar una sèrie de joies de la segona dona, que va vendre posteriorment i tornant al seu país amb els beneficis.

Per tot això, en col·laboració amb les autoritats de la República Dominicana, i l’ambaixada d’Espanya a la República Dominicana, a través de la Divisió de Cooperació Internacional, es va procedir a realitzar la recerca oportuna que ha donat com a resultat la detenció del presumpte autor d’aquests fets a la seva entrada a Espanya per l’aeroport de Madrid-Barajas, tramitant-se el corresponent atestat i sent posat a disposició de l’Autoritat Judicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad