Alumnes de l’IES Mossèn Alcover són premiats a les Olimpíades de la UIB

Enguany, sis alumnes de l’IES Mossèn Alcover han obtingut premi en Filosofia i Biologia

 

Per una banda a V Miniolimpíada de Filosofia de la UIB, adreçada a alumens de 4t d’ESO, Brunna Eduarda Da Silva va obtenir un meritori 3r premi. Mentre a la VII Olimpíada de Filosofia, Damià Carreres va obtenir el 2n premi i Joana Duran va ser la guanyadora de la modalitat de fotografia. A més, en Damià va rebre una menció especial del jurat per la seva dissertació. L’IES Mossèn Alcover va ser el millor centre de les modalitats de dissertació i de fotografia. El professor Pere Verd va coordinar la seva participació en nom del Departament de Filosofia.

Per altra banda l’institut ha obtingut el 2n premi de centres a la XVII Olimpíada de Biologia de la UIB. La prova es va realitzar el 28 de gener al campus de la UIB. Hi van participar 55 alumnes de segon de batxillerat de 21 centres de les Illes Balears. Els alumnes del batxillerat científic que van participar-hi varen ser Bernat Pascual, Paula Fuster i Yue Yuan, coordinats per la seva professora, Margalida Riera. Enhorabona a tots!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad