Les tradicions més emblemàtiques de Manacor glosades en un vídeo

El vídeo

 

Un dels premis del I Concurs de Videorecomanacions Literàries per a Joves del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor i la Direcció General de Política Lingüística del Govern, ha estat per a Maria Nadal, en la categoria d’entre 14 i 17 anys, per la seva versió glosada de les tradicions manacorines més emblemàtiques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad