Mor Mateu Munar, un històric del futbol comarcal

Obituari

 

L’ex jugador i entrenador Mateu Munar Matamalas (Manacor, 1957), va morir ahir al 64 anys d’edat. Molt conegut a tota la comarca i el futbol balear també per la seva feina continuada amb el futbol base. Actualment entrenava l’equip benjamí i femení del Cardessar, club a qui va dedicar la major part del seu temps. Després de militar als primers equips del Manacor, Felanitx i Margaritense. Fou entrenador del Cardessar a Tercera Divisió i Preferent. El funeral serà aquest dilluns, a les 19 hores a Sant Llorenç.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad