Mor Mateu Munar, un històric del futbol comarcal

Obituari

 

L’ex jugador i entrenador Mateu Munar Matamalas (Manacor, 1957), va morir ahir al 64 anys d’edat. Molt conegut a tota la comarca i el futbol balear també per la seva feina continuada amb el futbol base. Actualment entrenava l’equip benjamí i femení del Cardessar, club a qui va dedicar la major part del seu temps. Després de militar als primers equips del Manacor, Felanitx i Margaritense. Fou entrenador del Cardessar a Tercera Divisió i Preferent. El funeral serà aquest dilluns, a les 19 hores a Sant Llorenç.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad