Detinguts a Manacor per falsificar contractes i aconseguir permisos de residència

La Policia Nacional ha detingut a Manacor dos homes, de 37 i 39 anys, i d’una dona de 50, tots d’origen marroquí, per varis delictes contra els drets dels treballadors. Segons les investigacions policials els arrestats eren els responsables d’una empresa de construcció de la ciutat.

Durant anys haurien falsificat contractes laborals per aconseguir permisos de residència, a canvi de quantitats de doblers que oscil·laven entre els 4.000 i els 7.000 euros. Es calcula que hi podria haver més de 400 afectats. L’empresa era coneguda per tenir feina i vendre contractes laborals a estrangers sense papers perquè poguessin obtenir la residència.

Una de les víctimes ho va denunciar a la Policia, perquè quan es va posar en contacte amb un responsable de la societat, aquest li va sol·licitar 7.000 euros per realitzar-li un contracte i poder aconseguir la seva targeta de residència. També li va indicar que si tenia feina real el contractaria i li descomptaria del seu salari les quotes de la Seguretat Social. Els agents varen poder comprovar l’existència d’altres ciutadans estrangers que s’havien vist obligats a donar fortes quantitats de diners per a ser contractats i poder legalitzar la seva situació a Espanya. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad