Alumnes del Mossèn Alcover surten a fer pràctiques a Irlanda i Alemanya

Com cada any, una vegada superada la formació teòrico-pràctica a l’institut, l’alumnat de segon de cicles formatius de grau superior de l’IES Mossèn Alcover, acabaran la seva formació a una empresa real. I gràcies al programa Erasmus de mobilitats europees podran fer les pràctiques a un país de la Unió Europea.

Al llarg del primer trimestre fins a principis de març han preparat amb molta d’il.lusió les seves mobilitats. Ara es temps de preparar-se a nivell linguistic, de cercar informació del seu lloc de destí, de treure tots aquells papers i documents necessaris, mirar vols o cercar allotjament.

“Aquests dos darrers cursos han estat anys complicats a causa de la Covid-19. Esperam que a partir d’ara es normalitzi la situació i poguem seguir fent possible els desitjos de l’alumnat”, expliquen des del centre. Divendres passat cinc alumnes dels cicles superiors d’Higiene Bucodental (Albert, Mar i Victòria) i d’Integració Social (Michelle i Núria) volaren cap a Alemanya (Berlín) i Irlanda (Dublín) respectivament per estar-hi 3 mesos.

“Nervis? Molts. Però, tot i això, la seva cara i expressió ho deia tot. Els seus ullets brillaven i el seu cos es movia amb inquietud. Tota una aventura!!! Tot a punt. És hora de volar Desitjam que tinguin molta sort i que gaudeixin la seva estada”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad