Alumnes del Mossèn Alcover surten a fer pràctiques a Irlanda i Alemanya

Com cada any, una vegada superada la formació teòrico-pràctica a l’institut, l’alumnat de segon de cicles formatius de grau superior de l’IES Mossèn Alcover, acabaran la seva formació a una empresa real. I gràcies al programa Erasmus de mobilitats europees podran fer les pràctiques a un país de la Unió Europea.

Al llarg del primer trimestre fins a principis de març han preparat amb molta d’il.lusió les seves mobilitats. Ara es temps de preparar-se a nivell linguistic, de cercar informació del seu lloc de destí, de treure tots aquells papers i documents necessaris, mirar vols o cercar allotjament.

“Aquests dos darrers cursos han estat anys complicats a causa de la Covid-19. Esperam que a partir d’ara es normalitzi la situació i poguem seguir fent possible els desitjos de l’alumnat”, expliquen des del centre. Divendres passat cinc alumnes dels cicles superiors d’Higiene Bucodental (Albert, Mar i Victòria) i d’Integració Social (Michelle i Núria) volaren cap a Alemanya (Berlín) i Irlanda (Dublín) respectivament per estar-hi 3 mesos.

“Nervis? Molts. Però, tot i això, la seva cara i expressió ho deia tot. Els seus ullets brillaven i el seu cos es movia amb inquietud. Tota una aventura!!! Tot a punt. És hora de volar Desitjam que tinguin molta sort i que gaudeixin la seva estada”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad