El vídeo de la gran manifestació manacorina de 1987

Ara 35 anys, 22 municipis del sud-est de Mallorca s’uniren en una gran protesta per aconseguir el que en principi semblava impossible: que el segon hospital públic de Mallorca no es construís novament a Palma. Aquí en teniu el resum que en va fer TVE a les Illes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad