La història de les retxes mal pintades

Un desgavell que va durar tot un matí entre pintar, pensar, donar-se’n compte i tornar a esborrar l’endemesa amb pintura negra

 

L’encreuament entre la plaça Berard, el carrer de Sant Rafel i el carrer Vilafranca sempre ha estat un punt conflictiu circulatòriament parlant. La poca visibilitat de la plaça, propiciada un temps per l’acumulació de contenidors de fems i després per la mala gestió de la jardineria i el manteniment, unida a l’obertura fa més de 20 anys de l’ambulatori, sempre han creat incertesa entre els conductors que no saben ben bé fins a on poden treure el morro.

Fa només uns dies i per primera vegada, la senyal de cediu el pas de la plaça va quedar reforçada amb línies blanques a la via, retxes discontinues d’aquelles que marques on s’han d’aturar els vehicles, que, en aquest cas, han de deixar passar els cotxes que pugen pel carrer de Sant Rafel, com dèiem un dels dos que hi conflueixen. Tant l’un com l’altre són d’un únic sentit… així que ningú va entendre per què també es pintaven les mateixes retxes en el sentit contrari.

Un desgavell que va durar tot un matí entre pintar, pensar, donar-se’n compte i tornar a esborrar l’endemesa amb pintura negra. Coses de no estar per la feina o de les males indicacions, qui sap.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad