Detingut a Manacor per amenaçar a un conegut amb una escopeta

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un home d’origen espanyol i de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces fent servir una escopeta d’aire comprimit modificada.

Els fets es van produir dimecres passat cap a les 19.00 hores, quan un home va requerir la presència policial a un carrer de Manacor perquè un jove estava cridant, mostrant una arma de foc i amenaçant de pegar-li un tret al cap.

Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor es van acostar al lloc i es van entrevistar amb la víctima, que va informar que moments abans va mantenir una disputa verbal amb un conegut, que va treure d’una motxilla una escopeta i el va amenaçar de disparar-lo. Per la qual cosa va fugir per demanar ajuda davant la possibilitat que disparés.

Els agents es van dirigir al domicili del jove, que estava atrinxerat a l’immoble amb l’arma darrere de la porta i es negava a sortir. Els policies van aconseguir tranquil·litzar-lo poc a poc fins que, finalment, van aconseguir interceptar-lo sense que es produís cap incident, intervenint l’arma i comprovant que es tractava d’una escopeta d’aire comprimit modificada. En vista dels fets van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad