Detingut a Manacor per amenaçar a un conegut amb una escopeta

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un home d’origen espanyol i de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces fent servir una escopeta d’aire comprimit modificada.

Els fets es van produir dimecres passat cap a les 19.00 hores, quan un home va requerir la presència policial a un carrer de Manacor perquè un jove estava cridant, mostrant una arma de foc i amenaçant de pegar-li un tret al cap.

Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor es van acostar al lloc i es van entrevistar amb la víctima, que va informar que moments abans va mantenir una disputa verbal amb un conegut, que va treure d’una motxilla una escopeta i el va amenaçar de disparar-lo. Per la qual cosa va fugir per demanar ajuda davant la possibilitat que disparés.

Els agents es van dirigir al domicili del jove, que estava atrinxerat a l’immoble amb l’arma darrere de la porta i es negava a sortir. Els policies van aconseguir tranquil·litzar-lo poc a poc fins que, finalment, van aconseguir interceptar-lo sense que es produís cap incident, intervenint l’arma i comprovant que es tractava d’una escopeta d’aire comprimit modificada. En vista dels fets van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad