Les primeres filmacions fetes de Manacor i Porto Cristo

El vídeo

 

Abans que la guerra civil esclatés i que s’iniciés la vinguda dels primer turistes en massa, molt poques són les evidències filmades de com era Manacor o Porto Cristo. Només fotos, imatges estàtiques de tradicions, vivències o comerços. Per això aquests videos són una de les primeres mostres del nostre municipi en moviment. Al primer, a partir del minut 5 es pot veure una panoràmica manacorina i com era abans la Torre de ses Puntes.

Al següent es pot veure la platja de Porto Cristo i el primer camí d’accés per anar a les Coves del Drach, en unes imatges que pertànyen a la pel·lícula ‘El secreto de la Pedriza’ de 1925.

Així mateix aquí teniu dos vídeos més, un de la platja de Porto Cristo amb els primers banyistes locals, l’any 1930, i un altre dels balls dels Moretons, Cossiers i Indis manacorins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad