Les primeres filmacions fetes de Manacor i Porto Cristo

El vídeo

 

Abans que la guerra civil esclatés i que s’iniciés la vinguda dels primer turistes en massa, molt poques són les evidències filmades de com era Manacor o Porto Cristo. Només fotos, imatges estàtiques de tradicions, vivències o comerços. Per això aquests videos són una de les primeres mostres del nostre municipi en moviment. Al primer, a partir del minut 5 es pot veure una panoràmica manacorina i com era abans la Torre de ses Puntes.

Al següent es pot veure la platja de Porto Cristo i el primer camí d’accés per anar a les Coves del Drach, en unes imatges que pertànyen a la pel·lícula ‘El secreto de la Pedriza’ de 1925.

Així mateix aquí teniu dos vídeos més, un de la platja de Porto Cristo amb els primers banyistes locals, l’any 1930, i un altre dels balls dels Moretons, Cossiers i Indis manacorins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad