L’Ajuntament recomana no fer esforços a l’aire lliure per la pols sahariana

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha emès un comunicat recomanant “reduir les activitats prolongades i enèrgiques a l’aire lliure, especialment si experimentes tos, falta d’aire o irritació de gola” a causa d’un episodi natural d’intrusió de pols sahariana que està afectant a la península i a totes les illes i que es pot mantenir fins aquest dijous dia 17.

Es fa així ressò de la informació de la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic, que ha obert l’avís per superació del valor límit diari per a la protecció de la salut de PM10, establert en 50 ug/m3, previst pels dies 15 i 16 de març.

Pels grups de risc i persones sensibles es recomana “reduir les activitats a l’aire lliure, i realitzar-les a l’interior o posposar-les per a quan la qualitat de l’aire sigui bona o raonablement bona. Segueix el pla de tractament mèdic meticulosament”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad