L’Ajuntament recomana no fer esforços a l’aire lliure per la pols sahariana

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha emès un comunicat recomanant “reduir les activitats prolongades i enèrgiques a l’aire lliure, especialment si experimentes tos, falta d’aire o irritació de gola” a causa d’un episodi natural d’intrusió de pols sahariana que està afectant a la península i a totes les illes i que es pot mantenir fins aquest dijous dia 17.

Es fa així ressò de la informació de la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic, que ha obert l’avís per superació del valor límit diari per a la protecció de la salut de PM10, establert en 50 ug/m3, previst pels dies 15 i 16 de març.

Pels grups de risc i persones sensibles es recomana “reduir les activitats a l’aire lliure, i realitzar-les a l’interior o posposar-les per a quan la qualitat de l’aire sigui bona o raonablement bona. Segueix el pla de tractament mèdic meticulosament”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad