Grimalt defensa que la brigada té totes les eines per fer la seva feina

El regidor de Serveis Generals i responsable de la brigada municipal, Carles Grimalt, ha respost a les crítiques del Partit Popular i d’un sector crític dels propis treballadors, que l’acusen de no fer bé la seva feina i tenir la meitat de la flota sense passar la inspecció tècnica de vehicles (ITV). Ho ha fet en una nota de premsa que tot seguim reproduïm.

La brigada té totes les eines necessàries per fer la seva feina

En referència als diferents escrits que han sortit aquests dies sobre els vehicles de la brigada i la itv voldria aclarir alguns punts.

La brigada té dins el seu inventari 34 vehicles, d’ells 20 tenen més de 15 anys. Ara mateix estam pendents de passar la ITV 7 d’ells. D’alguns d’aquests vehicles que són més antics, trobar peces de recanvi a vegades es fa difícil, i molt més si aquestes s’espenyen pocs dies abans de la seva cita amb el mecànic i la ITV.

L’ajuntament, juntament amb la SAM té un protocol d’actuació mecànica per tal de tenir controlat el dia de cita amb el mecànic, el quilometratge, si hi ha algun desperfecte que s’hagi de tenir en compte i com no, la cita amb la ITV. En aquest cas, tal i com marca el protocol, aquesta és una responsabilitat dels treballadors de la brigada.

Per una altra banda, i tenint en compte que els treballadors de la brigada són 21 més els 15 treballadors del SOIB i tenim 35 vehicles, en cap cas es queda ningú sense poder fer la seva feina. A més en aquesta legislatura s’han adquirit nous vehicles, un camió grua, un camió petit, 3 furgonetes elèctriques i una minicarregadora, sense contar totes les eines com motoserras, moladores, martells pneumàtics, etc. Per acabar, serveis generals també compte amb un pressupost des de fa molts d’anys, pels casos en què els imprevistos faci que hàgim de llogar un vehicle o simplement un vehicle que no estigui a la nostra flota i ens faci falta.

És a dir, que la brigada té totes les eines necessàries per fer la seva feina.

Atentament

Carles Grimalt

Regidor de Serveis Generals i Comunicació

Ajuntament de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad