Sentit homenatge musical a Jaume Santandreu

La imatge

  

El prevere manacorí i ànima de Can Gazà, Jaume Santandreu, va rebre aquest dissabte 12 de març un merescut homenatge a tota la seva labor social, en un acte celebrat a l’auditori de Manacor i organitzat per la coral Ars Antiqua, i moguts per un inquiet Josep Ros al capdavant. Àngela Riera a la flauta i xeremies i el propi Josep Ros, van acabar d’aportar emoció a un acte ple de música i cultura que va acabar amb l’entrega d’un retrat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad