El PP critica la “mala gestió” de Carles Grimalt al front de la brigada

El Partit Popular de Manacor ha criticat el que considera una mala gestió del regidor de Serveis Generals, Carles Grimalt, al front de la brigada, arrel sobretot de les informacions aparegudes aquest diumenge al diari Ultima Hora, i que expliquen que la meitat dels vehicles i maquinària apta per fer tasques municipals no ha passat la ITV.

“El senyor Carles Grimalt manté uns enfrontaments i lluites personals contra determinats treballadors públics que repercuteixen damunt la totalitat de la plantilla i sobretot, damunt la ciutadania. Que la brigada no disposi de vehicles en condicions significa que tampoc arriba a atendre totes les tasques a les que podria arribar. I és el ciutadà qui ho acaba pagant. La falta de manteniment flagrant en el municipi n’és només un exemple”, diu el Grup Popular. “És evident la mala gestió que fa el delegat de Serveis Generals, tant del personal com de la maquinària i vehicles de la brigada”.

Així mateix el PP indica que “un delegat municipal es deu al càrrec, a la Corporació i a l’ interès general. No es pot deixar dur per dèries personals que perjudiquen a la totalitat de la població en tots els sentits. Actuar com ho està fent el senyor Grimalt és d’una gran irresponsabilitat. Si el senyor Grimalt té proves de que algun treballador fa mal ús de la maquinària, de les eines o de les hores laborals, el que ha de fer és denunciar-ho i actuar en conseqüència de forma contundent, no mantenir una lluita que perjudica a tot el poble i impedeix als qui volen fer feina, fer-la com cal”.

“A més, volem recordar al senyor Carles Grimalt les seves denuncies l’any 2019 sobre els vehicles d’una subcontracta municipal que circulaven sense la ITV passada. Demanem al senyor Grimalt que s’apliqui les seves pròpies paraules, més quant els vehicles són de la seva responsabilitat política i no d’una subcontracta. El senyor Carles Grimalt exhibeix una doble moral que fa empegueir”, continua dient el Partit Popular en la nota de premsa feta pública aquest diumenge.

“Per tots aquests motius, sol·licitem al senyor Grimalt que rectifiqui en la seva actitud de càstig damunt la totalitat de la brigada municipal per tal que aquesta pugui fer la feina que li pertoca amb totes les eines i maquinària necessàries, en benefici de tota la ciutadania. L’ofuscació personal del senyor Grimalt ens perjudica a tots”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad