El 100% dels hotels del municipi obriran aquesta temporada

L’ajuntament de Manacor preveu que el 100% de la planta hotelera que hi ha al municipi pugui obrir amb total normalitat aquesta temporada turística. Segons les darreres dades de Institut Balear d’Estadística (IBESTAT), a Manacor hi ha 13.950 places turístiques distribuides en hotels, 1.015 en apartaments turístics, 586 en hotels rurals i agroturismes i 157 en hostals.

Pel que fa a l’ocupació d’aquestes places, encara és prest per donar un percentatge aproximat, però el que és ben cert és que es superaran els turistes de la temporada passada, que tan sols van omplir de mitjana un 30% de la capacitat dels hotels oberts.

El regidor de Zona Costanera, Sebastià Nadal, recorda que “la temporada passada va ser una incògnita fins a finals de juny o principis de juliol, quan van començar a arribar turistes” (que curiosament van ser ucraïnesos). Aquesta temporada preveu que tots els hotels del municipi “menys un a Cales de Mallorca” estiguin oberts ja per Setmana Santa i el 100% quan arribi la temporada alta.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad