Sa Jaia Corema no s’assusta de la pluja i avui tornarà a ballar

Aquest dissabte perdrà ja la tercera cama camí cap a la Setmana Santa

 

Sa Jaia Corema no té por a la pluja i avui dissabte tornarà a sortir a ballar, amb tot aquells que la vulguin acompanyar i li vulguin llevar la tercera cama. El camí cap a la Pasqua ha començat i cada setmana la geganta de Manacor va perdent cames. Ja n’ha perduda dues de les set i aquest dissabte 12 de març no serà cap excepció.

Tothom qui vulgui la podrà acompanyar en la seva volteta pel poble (si no plou) o per dins el claustre de Sant Vicenç Ferrer (si plou). El punt de trobada serà a la plaça des Convent a partir de les 17 hores. Un acte organitzat per l’Associació Cultural Sant Domingo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad