Sa Jaia Corema no s’assusta de la pluja i avui tornarà a ballar

Aquest dissabte perdrà ja la tercera cama camí cap a la Setmana Santa

 

Sa Jaia Corema no té por a la pluja i avui dissabte tornarà a sortir a ballar, amb tot aquells que la vulguin acompanyar i li vulguin llevar la tercera cama. El camí cap a la Pasqua ha començat i cada setmana la geganta de Manacor va perdent cames. Ja n’ha perduda dues de les set i aquest dissabte 12 de març no serà cap excepció.

Tothom qui vulgui la podrà acompanyar en la seva volteta pel poble (si no plou) o per dins el claustre de Sant Vicenç Ferrer (si plou). El punt de trobada serà a la plaça des Convent a partir de les 17 hores. Un acte organitzat per l’Associació Cultural Sant Domingo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad