Mor Marc Febrer, protagonista del mural Som-riu

Marc Febrer, alumne de l’escola d’Aproscom i protagonista del gran mural Som-riu de Manacor situat a la part posterior del Teatre Municipal i obra de l’artista serverí Sath, ha mort aquest divendres als 14 anys. Una notícia molt trista per a la família, amics i per a tots aquells manacorins que han pogut veure el somriure den Marc cada dia (des de la primavera de 2018), passant per la rotonda del parc municipal. El vetllador és avui dissabte fins a les 20 hores al tanatori del Parc de l’Auba. Descansi en pau.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad