Aquestes són les 20 empreses més potents de Manacor

El darrer informe anual de l’empresa Informa, que maneja les xifres de 5.000 empreses de Balears a partir dels darrers exercicis tancats per aquestes companyies l’any 2021, concreta les 20 empreses més importants del municipi de Manacor a partir de la seva facturació, que l’any passat fou de 694 milions d’euros en total.

En primer lloc es situa Proa Rent a Car SL, relacionat amb la marca Hertz. Només aquesta empresa aporta una facturació de 196,8 milions, el que li serveix a més per estar situada al lloc 14 de Balears.

El segon lloc és per Hiper Manacor, l’empresa que gestiona els supermercats Hipercentro i que factura més de 138,2 milions anuals. El podi el tanca la constructora Melcior Mascaró, amb unes vendes de 90,2 milions d’euros. Les tres empreses es troben entre les 50 més importants de les illes.

A partir d’aquí s’aprecia un esglaó molt important. La quarta de la llista amb 31 milions en vendes és Inversiones Muller, responsable de la franquícia de botigues de perfumeria Muller. En el cinquè lloc trobam Cárnicas Suñer, que ven uns 23,7 milions anuals.

El sisè lloc és per a una empresa del sector automobilístic: Autoventa Manacor amb una facturació de 21,5 milions d’euros. A continuació apareix Centre Esportiu Manacor, la societat que gestiona la Rafa Nanal Academy i que acumula unes vendes de 21 milions. Just després, en vuitè lloc hi ha Aspemir, dedicada al sector de la construcció i compravenda de propietats.

El nové és per a Amipal, dedicada al sector dels jocs d’atzar i que té unes vendes de 19 milions. Fills de M Moyá, empresa vinculada a la marca Mogalmotor, de venda de vehicles, és la desena i factura 16,2 milions. El sector sociosanitari apareix als llocs 11 i 12 amb l’Hospital de Llevant i Manacor Seniors i amb vendes de 15,4 i 13,7 milions respectivament. MT Serveis de l’Automobil és al lloc 13 i unes vendes de 12,8 milions.

Les empreses dedicades a la venda de mobles també hi són encara al rànking. Així apareix Export Mexicana al lloc 14 venent per valor d’11,8 milions. La posició 15 és per Avícola Ballester amb vendes per valor d’11 milions. Just per darrere hi ha la turística Coves del Drach, que gestiona l’explotació d’aquest monument natural, és al lloc 16 amb unes vendes d’11 milions.

Summer Yatchs, Soluciones Corporativas IP i Vidres Mallorca amb 10,7, 10,7 i 9,7 milions completen aquesta exclusiva classificació que tanca Mobles Miquel Sureda amb 9,5 milions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad