Un projecte perquè Guillem d’Efak torni a viure en vinil des de l’Alguer

L’objectiu és aconseguir 3.500 euros per tal de finançar una edició, limitada i en vinil, de l’àlbum ‘Marcel Pich canta Guillem d’Efak – En directe a l’Alguer’

 

Aquest divendres s’ha posat en marxa un projecte de micromecenatge per fer possible l’edició del disc Marcel Pich canta Guillem d’Efak – En directe a l’Alguer. Es tracta de la gravació del concert que dugué a terme Pich l’estiu passat a la ciutat sarda i on interpretrà cançons de l’artista manacorí, mort ara fa 27 anys.

Fotografia de la presentació del projecte. Jaume Muntaner

 

El projecte es duu a terme a través de la plataforma TotSuma durant els propers 44 dies. L’objectiu és aconseguir 3.500 euros per tal de finançar una edició, limitada i en vinil, de l’àlbum. Es tracta d’un producte pel qual s’ha cercat la màxima qualitat, fet des de la col·lectivitat i des de diversos indrets dels Països Catalans

Així, ha estat impulsat pel productor i músic de Torelló, Marc Serrats. El productor i soulman Eduard Gener ha estat l’encarregat de mesclar-lo als Jezz Studios de Solsona. El màster ha anat a càrrec de Juanjo Muñoz (membre del grup Gossos) a l’estudi CatMastering (Zoo, Cris Juanico, Pau Alabajos…) a Manresa. La part gràfica la fa el dissenyador i també músic Pau Llop, des de Lleida. El disc tendrà el segell discogràfic del Maresme, Sota la Palmera. Per acabar de completar el cercle, el vinil es fabricarà a Castelló de la Plana.

L’àlbum contindrà el concert sencer, amb Marcel Pich a la veu i guitarra elèctrica, dotant de solemnitat i cruesa les cançons d’Efak. Una gravació que recrea perfectament aquell horabaixa de juliol, amb un so ambiental tenyit pel cant de falzies i gavines, l’anar i venir dels algueresos, el so de les campanes,… Així mateix, a la carpeta del disc s’hi trobaran textos de gent d’arreu del territori vinculada a l’activisme cultural i a la música com són Neus Sànchez, Bartomeu Mestre, Irene Coghene o Pere Camps, entre d’altres.

Els micromecenes obtindran, depenent de l’aportació que facin, diverses recompenses entre les quals hi ha el disc en vinil numerat a mà, una làmina personalitzada dissenyada per Pau Llop o, fins i tot, un concert. Per tal de conèixer-ne tots els detalls i participar-hi, s’ha d’anar al web https://www.totsuma.cat/projecte/1928/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad