Tornen les cues per entrar al cine a Manacor

La imatge

 

El que no han aconseguit ni les superproduccions ni les estrenes més sonades de la temporada, ho va aconseguir ahir el ja mític cinemaclub manacorí 39 Escalons. Feia anys (de ben cert que abans de la pandèmia i també uns quants més enrere) que no es veia una imatge com la d’aquest dijous, amb coes al Multicines Manacor i gent intentant aconseguir entrades de darrera hora (ja s’havien esgotat dies abans).

I tot això per veure l’estrena a Mallorca del documental ‘No somos nada’, una particular visió del grup de punk basc La Polla Records. Més de 200 persones van omplir la sala gran, el que va fer que s’acumulessin minuts abans per les taquilles i el rebedor i que això fes que la projecció s’hagués de retardar mitja hora. Al final i per completar l’experiència es va obrir un interessant col·loqui amb el director de la cinta, Javier Corcuera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad