Completa el trencaclosques porteny

El ‘Trencaclosques violeta’ és una iniciativa artística elaborada pels alumnes de dibuix artístic de l’IES Porto Cristo que proposa una ruta per diferents comerços de la localitat a fi de completar-lo. El trencaclosques intenta posar de manifest les desigualtats i denunciar la violència que pateixen les dones, tant a la nostra societat com arreu del món. 

Hi participen el Forn Can Monserrat, Temptacions Llenceria, la Papereria Alcover, el Forn de Ca na Marisol, Calzados Gambo, Can Llabrés. Teniu fins el 18 de març per visitar tots aquest comerços i completar el trencaclosques!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad