Demà torna a sortir de Manacor material solidari cap a Ucraïna

Com ja va passar dijous passat, la xarxa de comerços i establiments manacorins que s’han unit per recollir el material que els ciutadans hi vulguin anar aportant, ha tornat a funcionar i ja s’està preparant un nou viatge en furgoneta per demà horabaixa rumb al port de Palma, des d’on s’embarcarà conjuntament amb allò recopil·lat per l’associació ucrainesa de Mallorca amb destí a la frontera i a fi d’ajudar totes aquelles persones que ho estan passant malament, víctimes de la invasió russa.

Vos recordam els establiments manacorins on podeu deixar allò que ara és més necessari:

El que sí que es necessita:

-Analgèsics, antibiòtics, material d’apòsit, torniquets, farmacioles de primers auxilis, analgèsics, adrenalina, agulles i cateters venosos, xeringues, nalbufina.

Quant a aliments es necessita, cafè, cacau, qualsevol conserva de peix, carn o patés. Aperitius ràpids, xocolata, fruits secs, menjar per a infants, bolquers per a nins i adults. Llanternes, sacs de dormir, sabates de feina, guants, polars, ulleres, radios, motxilles i bosses de transport, serres elèctriques, cables, binoculars, telèfons i petits ordinadors.

No es necessita perquè ja n’hi ha a bastament:

Pasta i cereals. Roba i sabates de diari, mantes o tovalloles.

Bar Mallorqui 

C Arta. 84

De 7 a 21.00h

 

Bar Sa Fonda 

Rambla del Rei en Jaume, 3

Horari de 7 a 22.00h

 

Bar Ca Sa Capitana

Avda Tren 26

Horari 6 a 17.00h

 

Cronomotor Polígono 

Ferrers 27

De 8 a 17.00h

 

Bufete Perello 

Avda Baix des cos 77

Horari de 8-14 i 17 a 19h

 

Foto Tenda Cristina

C Amargura 7

Horari de 10-13 i de 17 a 19.00h

 

Maversa Marimon

Servicio Repsol Butano

Passeig Ferrocarril, 60

De dilluns a divendres de 9 a 18:30h

 

Punt de recollida a Vilafranca

Ca Na Molineta

S’Estany de Vilafranca de Bonany

C/Palma, 17. 

Horari de 8:30 a 20:30

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad