El manacorí Miquel Àngel Sureda, nomenat responsable de Política Lingüística

El manacorí Miquel Àngel Sureda i Massanet ha estat nomenat nou titular de la Secretaria Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Sureda va néixer a Manacor el 1975 i és diplomat en Magisteri de Llengua Estrangera per la Universitat de les Illes Balears. 

És mestre d’anglès, educació primària i d’atenció a la diversitat des de 1999 i funcionari des de 2003; actualment té plaça definitiva de docent al CEIP Bocchoris del Port de Pollença. Així mateix, disposa del títol C2 de llengua catalana i del C1 de llengua anglesa.

Pel que fa la seva experiència política, ha estat director insular d’Emergències del Consell de Mallorca entre 2007 i 2009. El mandat 2015-2019 fou tercer tinent de batle i regidor delegat de Policia Local, Cultura, Biblioteques i Arxiu històric, Museu, Normalització Lingüística i Mediació Intercultural de l’Ajuntament de Pollença, on és regidor des de 2011. 

El nou secretari autonòmic enfronta el repte per continuar impulsant, per una banda, polítiques en favor de l’economia del coneixement i de projecció social de la UIB i, per altra, d’enfortiment de la llengua catalana com a vehicle de cohesió social a les Illes Balears.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad