Muller ampliarà el seu espai a Manacor allà on ara és Jysk

La imatge

 

Muller, la multinacional alemanya d’alimentació i altres productes, té previst ampliar la seva zona comercial de venda a Manacor. Situada a l’inici de la Via Palma venint de Ciutat, la nau construida fa uns anys en substitució de la tenda situada a la plaça des Cós, és ocupada també per l’empresa danesa de mobiliari per a la llar Jysk, que ara haurà de cercar una nova ubicació si vol continuar a la capital del Llevant ja que pagava un lloguer a Muller, que aviat es quedarà amb l’edifici sencer.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad