Muller ampliarà el seu espai a Manacor allà on ara és Jysk

La imatge

 

Muller, la multinacional alemanya d’alimentació i altres productes, té previst ampliar la seva zona comercial de venda a Manacor. Situada a l’inici de la Via Palma venint de Ciutat, la nau construida fa uns anys en substitució de la tenda situada a la plaça des Cós, és ocupada també per l’empresa danesa de mobiliari per a la llar Jysk, que ara haurà de cercar una nova ubicació si vol continuar a la capital del Llevant ja que pagava un lloguer a Muller, que aviat es quedarà amb l’edifici sencer.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad