Sa Jaia Corema, cada dissabte capvespre al Convent de Manacor

La imatge

 

Sa Jaia Corema ja és aquí!. El camí cap a la Pasqua ha començat i cada setmana la geganta de Manacor va perdent cames. Ja n’ha perduda una de les set i aquest dissabte 5 de març va per la segona. Tothom qui vulgui la podrà acompanyar en la seva volteta pel poble que començarà a la plaça des Convent a partir de les 17 hores. Un acte organitzat per l’Associació Cultural Sant Domingo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad