L’Hospital de Manacor s’il·lumina amb els colors ucraïnesos

La imatge

 

L’hospital comarcal de Manacor ha il·luminat la seva façana amb els colors groc i cel de la bandera ucraïnesa. Ho fa per protestar contra la invasió russa i per demanar la fi de la guerra en territori europeu. Una iniciativa que serveix per concienciar des de la sanitat i en pro del benestar de les persones que de forma innocent pateixen el conflicte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad