Parteix el primer carregament d’ajuda a Ucraïna des de Manacor

Aquest dijous horabaixa ha partit de Manacor la primera furgoneta amb productes i material d’ajuda al poble ucrainés en aquests moments complicats i de penúries per la invasió russa. Productes mèdics, aliments, piles o material electrònic que durant aquesta setmana han estat recollits en distints establiments de la ciutat de manera solidària, que han partit en una furgoneta de l’empresa Cronomotor.

Un viatge cap el port de Palma que també s’ha aturat al punt de recollida de Vilafranca, on la resposta de la gent també ha estat espectacular. Mateu Català, qui ha coordinat l’acció a la zona del Llevant (iniciada per l’associació d’ucreinesos de Mallorca), confirma l’èxit de la iniciativa: “Una part del nostre cor ha d’estar sempre amb les persones que ho passen malament. En mi mai trobaran un no per resposta”.

Tornam a recordar els punts de recollida on, tot aquella persona que vulgui, por col·laborar amb el poble ucrainés:

Bar Mallorqui 

C Arta. 84

De 7 a 21.00h

 

Bar Sa Fonda 

Rambla del Rei en Jaume, 3

Horari de 7 a 22.00h

 

Bar Ca Sa Capitana

Avda Tren 26

Horari 6 a 17.00h

 

Cronomotor Polígono 

Ferrers 27

De 8 a 17.00h

 

Bufete Perello 

Avda Baix des cos 77

Horari de 8-14 i 17 a 19h

 

Foto Tenda Cristina

C Amargura 7

Horari de 10-13 i de 17 a 19.00h

 

Maversa Marimon

Servicio Repsol Butano

Passeig Ferrocarril, 60

De dilluns a divendres de 9 a 18:30h

 

Punt de recollida a Vilafranca

Ca Na Molineta

S’Estany de Vilafranca de Bonany

C/Palma, 17. 

Horari de 8:30 a 20:30

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad