Llorenç Frau guanya el ‘Botifarró de Plata’ de pesca organitzat pels Serrans

Un any mes, el club dels Serrans inaugurà aquest cap de setmana la nova temporada de pesca. La prova encarregada d’obrir la temporada 2022 fou la XLIX edició del Botifarró de Plata, el diumenge dia 27 a la Punta de n’Amer.

Els participants varen poder gaudir de unes condicions metrològiques casi primaverals al llarg de les 4 hores de pesca i es varen poder capturar alguns bons exemplars de torts. Llorenç Frau es va imposar en aquest prestigiós trofeu amb una puntuació de 2.056 punts, en segon lloc va quedar Cristian Linares amb 1.640 punts i va tancar el podi Noveldo Linares amb 1.539 punts.

En categoria de veterans, fou Miquel Suñer qui es va aconseguir imposar en aquesta categoria. L’entrega de trofeus es va realitzar al bar Trèvol, després de la tradicional torrada de botifarrons. Els Serrans han volgut donar l’enhorabona als participants i agraïr al Bar Trèvol per patrocinar aquest concurs un any mes.

Cal recordar que les inscripcions al Club dels Serrans estan oberta i que podeu contactar-hi a través de la pàgina de Facebook els Serrans Manacor o cada dimecres al bar trèvol de Manacor a partir de les 21 hores. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad