La Policia Local identifica l’autor de les pintades a les roques de Porto Cristo

La Policia Local ha identificat i denunciat l’autor de les pintades fetes a unes roques de Porto Cristo, en un paratge natural. L’individu ha estat denunciat en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana. La norma preveu sancions de fins a 600 euros, que s’hauran de sumar a l’abonament del cost de les tasques que ha hagut de realitzar l’Ajuntament de Manacor per restituir el paratge al seu estat original.

L’Ajuntament de Manacor agraeix la labor d’investigació de l’equip de la Policia Local i la col·laboració ciutadana, que han permès localitzar l’autor de les pintades.

Les roques han tornat al seu estat original gràcies a la tasca realitzada pel departament de Serveis Generals, que el passat 16 de febrer les netejà amb una màquina d’arena, una tècnica que no malmet els elements naturals i que ha permès eliminar la pintura de la superfície. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad