La Fira de les Dones s’ajorna una setmana per motius meteorològics

La Fira de les Dones s’ajornarà una setmana a degut a les previsions meteorològiques que apunten a un cap de setmana plujós a Manacor. Serà idò el proper dissabte dia 12 de 10 a 18 hores. Tot i això, de totes les activitats previstes es mantindrà el Contacontes de la biblioteca municipal a partir de les 11 hores: ‘Intrèpides’, contacontes a càrrec de Patrícia Picazo. A la Sala Infantil de la Biblioteca de Manacor. Inscripcions a www.enviumanacor.cat

II FIRA DE LES DONES

Dissabte 12 de març – De 10 h a 18 h

Claustre de Sant Vicenç Ferrer:

– Exposició ‘Ants’, acompanyada de fotografies de Núria Sánchez.

– Exposició de Metges del Món ‘Emocions-Reaccions’.

12 h:

– Mar Grimalt en concert.

16.30 h:

– Trio Escat en concert.

Plaça del Convent:

De 10 h a 13 h:

– ‘Nodrir’, taller creatiu a càrrec d’Ennigulart.

De 16 h a 18 h:

– ‘La meva dona preferida’, taller multidisciplinari a càrrec de Calidoscopi.

Plaça dels Pares Creus i Font i Roig:

– Taller de castells a càrrec de la colla castellera Al·lots de Llevant.

De 16 h a 18 h:

– ‘Mòbil de papiroflèxia’, taller a càrrec de Nina Furgol, de Fundació Deixalles.

18 h:

– Concert Femme Renou, amb Sweet Poo Smell, Panda Pants i Majava. Inscripcions a www.enviumanacor.cat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad