S’organitzen a Manacor punts de recollida de productes cap a Ucraïna

Aquests són els establiments i horaris de recollida dins la ciutat per a qui vulgui col·laborar

 

La solidaritat no entén de fronteres, i en moments complicats és quan es fa més necessari col·laborar i ajudar a les víctimes d’un conflicte bèl·lic com el que ha començat a Ucraïna. És per això que també des de Manacor s’ha organitzat una xarxa de punts on es recolliran productes de necessitat com analgèsics, antibiòtics, material d’apòsit, torniquetes, farmacioles de primers auxilis, analgèsics, adrenalina, agulles i cateters venosos, xeringues, nalbufina.

Quant a aliments es necessita, cafè, cacau, qualsevol conserva de peix, carn o patés. Aperitius ràpids, xocolata, fruits secs, menjar per a infants, bolquers per a nins i adults. Llanternes, sacs de dormir, sabates de feina, guants, polars, ulleres, radios, motxilles i bosses de transport, serres elèctriques, cables, binoculars, telèfons, petits ordinadors. No s’acceptaran perquè ja n’hi ha abastament: pasta i cereals. Roba, sabates, mantes o tovalloles. Tot el material després serà recollit periòdicament i transportat en una furgoneta de Cronomotor cap el port de Palma, i d’allà fins al país de l’est d’Europa.

Precisament el responsable de Cronomotor Manacor, Mateu Català, ens explica que la iniciativa ha sorgit d’una associació ucraniana constituïda a Palma per fer front al problema i ajudar als seus compatriotes, atrapats en la guerra iniciada per Rússia la passada setmana. Una crida urgent que ja van fer divendres passat a la plaça d’Espanya de Palma, on es van manifestar en contra de la guerra i l’atac de les tropes de Putin.

“Hem organitzat una serie de punts de recollida a Manacor i un altre a Vilafranca”, informa Català, “i nosaltres mateixos ens encarregarem, a través d’una furgoneta, que aquests productes d’ajuda humanitària siguin transportats cap a Palma cada vegada que surti un viatge”.

Punts a Manacor per deixar productes cap a Ucraïna 

Bar Mallorqui 

C Arta. 84

De 7 a 21.00h

 

Bar Sa Fonda 

Rambla del Rei en Jaume, 3

Horari de 7 a 22.00h

 

Bar Ca Sa Capitana

Avda Tren 26

Horari 6 a 17.00h

 

Cronomotor Polígono 

Ferrers 27

De 8 a 17.00h

 

Bufete Perello 

Avda Baix des cos 77

Horari de 8-14 i 17 a 19h

 

Foto Tenda Cristina

C Amargura 7

Horari de 10-13 i de 17 a 19.00h

 

Maversa Marimon

Servicio Repsol Butano

Passeig Ferrocarril, 60

De dilluns a divendres de 9 a 18:30h

 

Punt de recollida a Vilafranca

Ca Na Molineta

S’Estany de Vilafranca de Bonany

C/Palma, 17. 

Horari de 8:30 a 20:30

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad