Diumenge es celebra el primer concurs social de doma clàssica a Manacor

MQ Dressage és el nom del nou centre de doma clàssica obert fa unes setmanes de Manacor. Aquest diumenge dia 6 de març, a més de inaugurar oficialment l’espai en una jornada de portes obertes, organitza el primer concurs social de doma clàssica que es fa a la ciutat. El preu de la inscripció és de 15 euros i es pot reservar fins demà dia 1 de març fins a les 20 hores a través del mail mqdressage@gmail.com. Les proves començaran a les 10h i es farà un descans per menjar.

La directora del concurs i responsable del centre, Maria Adrover, explica que MQ Dressage, situat devora el molí den Xema del passeig Ferrocarril, “és un centre per ensenyar doma clàssica per a tots els nivells i edats”, amb professionals de la talla de Guillem Barceló, que ha treballat durant anys amb la olímpica Beatriz Ferrer Salat o amb la millor del món avui dia, Isabell Werth.

També compta amb quadres i amples espais exteriors per poder fer pupilatges de cavalls seguint les rutines, així com un local social on poder organitzar festes d’aniversari que inclouen, per exemple, passejos amb ponis pels més petits. Un projecte molt cuidat i ben organitzat per persones amb experiència en la doma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad