Esborren els grafits vandàlics del campanar de Manacor

La imatge

 

Uns dies després d’haver denunciat una acte vandàlic a al campanar de Manacor, els grafits que s’havien fet amb objectes punxaguts sobre la pedra d’uns dels costats de la torre que dóna a la plaça de sa Rectoria, ja han estat esborrats. S’han intentat netejar de la millor manera possible, encara que la humitat de la base del campanar ha fet que ara encara es noti més la intervenció. En tot cas, s’ha eliminat l’efecte cridada per evitar que més persones incíviques intentin tornar a pintar-hi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad