Esborren els grafits vandàlics del campanar de Manacor

La imatge

 

Uns dies després d’haver denunciat una acte vandàlic a al campanar de Manacor, els grafits que s’havien fet amb objectes punxaguts sobre la pedra d’uns dels costats de la torre que dóna a la plaça de sa Rectoria, ja han estat esborrats. S’han intentat netejar de la millor manera possible, encara que la humitat de la base del campanar ha fet que ara encara es noti més la intervenció. En tot cas, s’ha eliminat l’efecte cridada per evitar que més persones incíviques intentin tornar a pintar-hi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad