Detingut per entrar a robar a cases de persones majors a Manacor

El jove de 20 anys aprofitava l’avançada edat dels habitants per introduir-se a la vivenda i sostreure’ls joies i doblers

 

Agents de la Policia Nacional de Manacor van detenir dimarts passat a Son Banya un jove de 20 anys, per ser el presumpte autor d’una onada de robatoris a diversos domicilis de Manacor, on aprofitava l’avançada edat dels habitants per introduir-se a la casa i sostreure’ls joies i doblers.

En total se li atribueixen dos robatoris amb intimidació a casa habitada, un altre amb força en una altra casa també habitada, una violació de domicili, un robatori en interior de vehicle i un delicte contra la seguretat viària, per haver fuit a gran velocitat el passat dilluns, quan la policia va intentar capturar-ho.

Segons informa la Policia Nacional, els agents de la comissaria de Manacor duien ja temps investigant diversos robatoris en domicilis de la ciutat, presumptament perpetrats per la mateixa persona. El 15 i el 19 de febrer es van registrar dos assalts a cases habitades per persones grans.

El lladre s’aprofitava de l’avançada edat de les víctimes i el fet que les coneixia, per aconseguir que li obrissin la porta, o bé s’hi introduïa aprofitant que l’havien deixat oberta. Un cop a dins distreia les víctimes i registrava les habitacions a la recerca de doblers o joies que posteriorment venia.

Una vegada que el sospitós va ser identificat i descobrir que circulava en un vehicle determinat, una patrulla policial el va localitzar dilluns passat a Manacor. El delinqüent, però, va aconseguir fugir circulant a gran velocitat i de manera temerària.

Finalment, dimarts passat, cap a les quatre de la matinada, diverses patrulles que estaven realitzant un servei de vigilància als voltants de Son Banya van localitzar el vehicle amb el jove i el van interceptar. A l’interior del cotxe van trobar diverses eines, una càmera, un telèfon mòbil i un ganivet de tallar pernil, que van ser intervinguts. El detingut, espanyol de 20 anys, va passar a disposició del jutjat de guàrdia, que va ordenar el seu ingrés a la presó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad