Detenen un home per tocaments a una menor a una parada de bús de Manacor

Agents del Cos Nacional de Policia han detingut un ciutadà espanyol de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual per, suposadament, tocaments a una menor d’edat en una parada d’autobús a Manacor. Tot i que els fets es remunten al passat dia 12 de febrer, l’home no fou detingut fins aquest passat dijous.

Aquell dia va començar a parlar amb una adolescent i les seves amigues. Amb l’excusa de demanar si sabien on anava el bús, va iniciar una conversa que va anar pujant de tot. «Sou molt guapes. No us preocupeu perquè som policia», va dir. Posteriorment, quan l’adolescent pujava al vehicle va notar com l’home li tocava les anques i les cames de forma libidinosa, alhora que li feia comentaris sexuals.

Després de tenir coneixement dels fets el pare de la víctima posar una denúncia i la UFAM (Unitat d’Atenció Família Dona) de la Policia Nacional va iniciar una investigació. Un cop identificat el sospitós se’l va arrestar dijous. S’ha pogut saber que compta amb antecedents policials per diferents motius.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad