Manacor condemna l’atac rus a Ucraïna

L’Ajuntament de Manacor condemna l’atac bèl·lic de Rússia a Ucraïna, que ja s’ha cobrat víctimes humanes i que ha provocat el terror i la desesperació de milers de persones innocents.

Aquests dies, el monstre de la guerra ha tornat a Europa, una terra que recorda amb dolor punyent el recent conflicte dels Balcans i que, després de segles que acumulen milions de morts, hauria de ser continent de pau i exemple de concòrdia. 

El rebuig de la via diplomàtica i l’atac unilateral de Rússia condueixen a un escenari molt perillós per a la societat civil ucraïnesa. Des d’aquí volem enviar el nostre conhort i suport a una població indefensa que pateix amb dolor la catàstrofe de la guerra. Així mateix, ens posam devora els ciutadans i ciutadanes ucraïnesos que resideixen al nostre municipi. 

La guerra mai no és la solució, sinó l’inici de tots els mals. Per això, l’Ajuntament de Manacor es posiciona fermament en contra de qualsevol intervenció armada com a resposta a la crisi russo-ucraïnesa. 

Creim fermament en la cultura de la pau, per això convençuts deim: No a la guerra.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad