‘Jostissi de Carreró’ triomfa a la Cutrecon de Madrid

La imatge

 

La pel·lícula portenya ‘Jostissi de Carreró’ ha escalat una cima més en el seu ascens dins el panorama del cinema de culte estatal i aquests dies és a la Cutrecon XI, el festival que acosta al gran públic tots aquells films i professionals del sector que tenen fama per la seva suposada mala qualitat (estètica o tècnica). Un defecte del que moltes d’aquestes pel·lícules en fan virtud i aconsegueixen quedar durant dècades dins l’imaginari popular. Aquí teniu alguns dels resposables de la cinta, amb els organitzadors del festival.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad