‘Jostissi de Carreró’ triomfa a la Cutrecon de Madrid

La imatge

 

La pel·lícula portenya ‘Jostissi de Carreró’ ha escalat una cima més en el seu ascens dins el panorama del cinema de culte estatal i aquests dies és a la Cutrecon XI, el festival que acosta al gran públic tots aquells films i professionals del sector que tenen fama per la seva suposada mala qualitat (estètica o tècnica). Un defecte del que moltes d’aquestes pel·lícules en fan virtud i aconsegueixen quedar durant dècades dins l’imaginari popular. Aquí teniu alguns dels resposables de la cinta, amb els organitzadors del festival.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad