Els treballadors de Melchor Mascaró reben sessions sobre alimentació saludable

La imatge

 

Aquesta setmana l’empresa manacorina Melchor Mascaró SA ha començat unes sessions informatives sobre alimentació saludable. L’emblemàtica constructora local ha posat en marxa, juntament amb la dietista i nutricionista Mar Sureda, una jornada perquè els treballadors siguin conscients del que mengen i puguin millorar els seus règims calòrics i de proteines de forma més sana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad