Els llibres il·lustrats de Rafa Nadal ja són a Ofi-illa

La imatge

 

“Aquesta és la història d’un nin que adorava menjar xocolata i tenia por de la foscor. Algú que un dia va haver de triar entre una pilota i una raqueta i que, després d’apostar per la segona i donar-ho tot a cada entrenament i cada partit, es va convertir en un dels millors tennistes de tots els temps”, així es presenta una de les històries il·lustrades que hi ha al mercat sobre Rafel Nadal, i que ja es poden trobar a Ofi-illa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad